Urmărește-ne în Social Media

world music

Revelion 2016 - Golden Night

Poster eveniment Revelion 2016 - Golden Night

Petrece împreună cu familia și prietenii noaptea dintre ani într-o atmosferă Golden Night, într-un loc elegant și special - Press House Ballroom - Sala Queen and King. Programul artistic va fi susținut de:

  • Rona Hartner
  • Zuralia Orchestra
  • Trupa TimeOut
  • Doina Spătaru

Oferta de Revelion 2016 - Golden Night

  • 585 Lei - pentru achiziții până la 30.11.2015
  • 685 Lei - pentru achiziții în perioada 01.12 – 30.12.2015
  • pentru copii cu vârste sub 10 ani: 300 Lei
  • copiii cu vârste de peste 10 ani achita prețul întreg al biletului

Meniul va fi cu servire la masă, iar băuturile vor fi în regim free bar.

Printre cadourile pregătite de organizatori se va regăsi CD-ul audio cu autograful Ronei Hartner & Zuralia Orchestra. 

La 00.00 vor fi lansate spre cer 2016 baloane.

Despre trupele din program:

Trupa TimeOut este formată din șapte tineri ambițiosi, plini de culoare și energie. Cântă live, dansează cu publicul, iar prin costumațiile lor aduc la Revelion zeci de celebrități: Marriachi, The 80s, Zorba, Gica Petrescu, Freddie Mercury Tarkan, Tamango J și multe alte surprize.

Doina Spătaru Ianculescu a început să învețe să cânte la cobză la vârsta de 6 ani, iar la facultate a studiat saxofon alto, pian, oboi, fără a se regăsi totalmente în acestea. În 2009 a absolvit Conservatorul la Secția "Compozitie, Jazz si Muzica Usoarea". În 2012 a ajuns până în finala concursului “Fabrica de staruri” de la Chișinău, fiind și finalistă a Festivalului “Mamaia”. Doi ani mai târziu a participat la "X Factor", iar anul următor a participat la “Vocea Romaniei”.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 noiembrie 2015. Ref #84965

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.