Urmărește-ne în Social Media

pop

REVELION 2015 în Sectorul 3

Poster eveniment REVELION 2015 în Sectorul 3

Calea spre Noul An se deschide în Parcul Titan! Primăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni la Revelion în jurul lumii, după ce în 2013 a fost Revelion în carnaval, iar în 2014, Revelionul s-a desfășurat sub genericul Umplem iarna de culoare. Astfel, Primăria Sectorului 3 continuă tradiția unui Revelion conceptual și le pregătește bucureștenilor un Revelion în jurul lumii, care va avea loc în parcul Titan (acces din str. Liviu Rebreanu, platforma rotundă de la intrare), începând cu ora 19.30.

Accesul publicului este liber.

În așteptarea noului an, bucureștenii vor fi antrenați într-un spectacol grandios și dinamic, susținut de cei mai în vogă artiști, în recitaluri live. Cuprinzând o gamă largă de genuri muzicale, programul artistic al Revelionului 2015, este menit să aducă energie și voioșie publicului. Bucureștenii vor fi purtați pe mai multe meridiane și vor cunoaște, prin jocurile de scenă ale prezentatorilor, câteva dintre obiceiurile și tradițiile de Anul Nou din întreaga lume. Proiecțiile video și show-urile laser programate muzical vor completa călătoria în jurul lumii.

Noaptea magică dintre ani va debuta la Revelionul 2015 din Parcul Titan cu un moment artistic de excepție, susținut de ansamblul Rapsodia Carpaților, care îi va purta pe spectatori prin obiceiurile românești de Anul Nou. Petrecerea din Sectorul 3 va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiți artiști:

  • White Mahala
  • Annes
  • Bere Gratis
  • Guess Who
  • Dj Rynno
  • Sylvia
  • Mihai Mărgineanu
  • Elena Gheorghe
  • Voltaj

La miezul nopții, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 decembrie 2014. Ref #75130

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.