Urmărește-ne în Social Media

world music

Retro Gala Muzicii Ușoare Românești

Poster eveniment Retro Gala Muzicii Ușoare Românești

Retro Gala Muzicii Ușoare Românești va avea loc la Sala Rapsodia a Teatrului Principal de pe Lipscani pe 27 septembrie 2018. Evenimentul este un spectacol emblemă în care veți rememora cei mai frumoși ani, sunetele copilăriei și ale tinereții, într-un minunat concept, cu cele mai frumoase șlagăre ale românilor. Spectacolul este un omagiu adus marilor creatori și melodiilor care-au marcat generații întregi de români.

Bilete Retro Gala Muzicii Ușoare Românești

  • Categoria 1 - 90 lei
  • Categoria 2 - 70 lei
  • Categoria 3 - 50 lei

De ieri până azi, muzica ușoară românească nu doar că a alinat și emoționat, dar a creat un fond muzical al românilor, dând substanță sentimentelor și frumusețe unor sensibile note. Chiar dacă pentru unii pare vechi sau demodat, genul acesta are în continuare fanii săi și numeroase lucruri de spus într-o industrie a comercialului în care nu se mai pune preț pe melodicitate și calitate.

Publicul va avea ocazia să-l ascultate pe Paul Surugiu-Fuego cântând o parte din șlagărele sale, dar și cele mai iubite refrene ale românilor, în omagii de seamă aduse unor compozitori celebri precum Marius Țeicu, Jolt Kerestely, Marcel Dragomir, George Grigoriu, Florin Bogardo, Dumitru Lupu și mulți alții.

Mirabela Dauer ne va purta în lumea sa muzicală, cu surprize spectaculoase, Stela Enache, vocea anilor de liceu, va aduce la rampă melodii nemuritoare, creații ale marelui Florin Bogardo, iar Marina Florea va încinge atmosfera cu ritmul său alert, dar și cu minunatele capodopere ale anilor '80.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 august 2018. Ref #113861

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.