Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Retro Gala Muzicii Ușoare Românești la Teatrul de pe Lipscani

Raportează erori Data: joi, 27 septembrie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:
Teatrul de pe Lipscani,
București 84132

Retro Gala Muzicii Ușoare Românești va avea loc la Sala Rapsodia a Teatrului Principal de pe Lipscani pe 27 septembrie 2018. Evenimentul este un spectacol emblemă în care veți rememora cei mai frumoși ani, sunetele copilăriei și ale tinereții, într-un minunat concept, cu cele mai frumoase șlagăre ale românilor. Spectacolul este un omagiu adus marilor creatori și melodiilor care-au marcat generații întregi de români.

Bilete Retro Gala Muzicii Ușoare Românești

  • Categoria 1 - 90 lei
  • Categoria 2 - 70 lei
  • Categoria 3 - 50 lei

De ieri până azi, muzica ușoară românească nu doar că a alinat și emoționat, dar a creat un fond muzical al românilor, dând substanță sentimentelor și frumusețe unor sensibile note. Chiar dacă pentru unii pare vechi sau demodat, genul acesta are în continuare fanii săi și numeroase lucruri de spus într-o industrie a comercialului în care nu se mai pune preț pe melodicitate și calitate.

Publicul va avea ocazia să-l ascultate pe Paul Surugiu-Fuego cântând o parte din șlagărele sale, dar și cele mai iubite refrene ale românilor, în omagii de seamă aduse unor compozitori celebri precum Marius Țeicu, Jolt Kerestely, Marcel Dragomir, George Grigoriu, Florin Bogardo, Dumitru Lupu și mulți alții.

Mirabela Dauer ne va purta în lumea sa muzicală, cu surprize spectaculoase, Stela Enache, vocea anilor de liceu, va aduce la rampă melodii nemuritoare, creații ale marelui Florin Bogardo, iar Marina Florea va încinge atmosfera cu ritmul său alert, dar și cu minunatele capodopere ale anilor '80.

Vezi mai multe știri și materiale despre FuegoMirabela Dauer

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE