Urmărește-ne în Social Media

rock

Restart Rock: Cargo, Iris, RoadkillSoda

Poster eveniment Restart Rock: Cargo, Iris, RoadkillSoda

Pe 16 iulie, sunteți invitați să dați restart concertelor și evenimentelor cu o seară rock la Romexpo, unde cele mai mari trupe ale genului își dau întâlnire cu voi într-un super concert. Veniți să ascultați hit-urile rock noi și vechi, cântate pentru voi de Cargo, Iris și RoadkillSoda.

Bilete Restart Rock la Romexpo

  • Earlybird - 50 lei

Cargo care pentru activitatea sa, pentru numeroasele concerte și pentru apropierea față de publicul său, a primit din partea fanilor titulatura de "Cea mai iubită trupă rock" din România, va încânta publicul cu melodii ca "Aproape de voi", "Doi pași", "Nu pot trăi fără tine", sau "Mama". Acestea sunt cântece de referință ale trupei, iar melodia "Dacă ploaia s-ar opri" de pe albumul "Spiritus Sanctus", este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești.

Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară solo) şi Doru Bobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo prezentare. E suficient să auzi "Floare de Iris", "Strada ta", "Baby", "Somn bizar" și începi deja să fredonezi aceste melodii ce au fost imn și care vor continua să fie auzite.

RoadkillSoda și-a început activitatea în 2011. Pentru cei care au chef de iureș, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocați în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda își face treaba și gâdilă starea care trebuie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 iunie 2021. Ref #140385

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.