Urmărește-ne în Social Media

pop

Regata Marii Uniri - Flotila România Centenar

Poster eveniment Regata Marii Uniri - Flotila România Centenar

Evenimentul Regata Marii Uniri - Flotila România Centenar va avea loc în perioada 21-23 septembrie 2018 pe esplanada Bibliotecii Naționale a României din vecinătatea Bulevardului Unirii. Publicul doritor se poate plimba cu ambarcațiunile în intervalul 10:00 - 22:00 și se poate bucura de concertele susținute de artiști cunoscuți, potrivit programului de mai jos.

Invitatul evenimentului este Ivan Patzaichin.

Accesul la eveniment este gratuit

După ce au defilat la Londra, ambarcațiunile ce formează Regata Marii Uniri "România Centenar" ajung pe Dâmbovița. Cele 6 ambarcațiuni reprezintă regiunile istorice revenite „acasă”, pe rând, în Anul Marii Uniri, respectiv: Basarabia (martie 1918), Bucovina (noiembrie 1918), Dobrogea (noiembrie 1918), Transilvania, Moldova, Țara Românească (1 decembrie 1918). Bărcile din lemn au fost realizate la Tulcea, în atelierul Geneza, singurul din România care încă mai practică meșteșugului „marangozeriei” (construcția și reparația bărcilor tradiționale), unul dintre reperele centrale ale tradiției Deltei Dunării.

Program concerte Regata Marii Uniri - Flotila România Centenar

Vineri, 21 septembrie - ora 16:00

  • Lora
  • What's Up

Sâmbătă, 22 septembrie - ora 13:00

  • Concurs Kendama și concert CRBL
  • Nicoleta Nucă

Duminică, 23 septembrie - ora 14:00

  • Antonia
  • Alex Velea
  • Lino Golden

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 septembrie 2018. Ref #115980

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.