Urmărește-ne în Social Media

rock

Redrum

Poster eveniment Redrum

Trupa Redrum aduce un tribut grunge-ului în cadrul unui concert ce va avea loc în Expirat pe 12 mai 2022. Vino să te bucuri de ritmuri electrizante.

Bilete concert Redrum la Expirat

  • Acces General - 50 lei

Redrum nu e o trupă tribut în adevăratul sens al cuvântului ci, mai degrabă, o mână de prieteni care se întâmplă să fie și muzicieni, care simt la fel și care, de prin 2007, se adună odată la ceva timp ca să aducă un tribut grunge-ului, ca muzică, ca atitudine, ca stare.

Redrum înseamnă Alex Purje (voce), Cezar Popescu (chitară), Sorin Moraru (bass) și Răzvan Ristea (tobe).

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 aprilie 2022. Ref #146664

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.