Urmărește-ne în Social Media

rap, rock

Red Bull SoundClash: Vama vs. Killa Fonic

Poster eveniment Red Bull SoundClash: Vama vs. Killa Fonic

Vezi poze de la acest eveniment

Vama și Killa Fonic se pregătesc pentru bătălia muzicală a anului, la Red Bull SoundClash 2023. Evenimentul are loc pe 11 mai, la Romexpo. Două scene față-n față, 4 runde în forță într-un show senzațional, o singură miză: aplauzele publicului! MC-ul celei de-a cincea ediții Red Bull SoundClash este Adrian Despot, iar pupitrul de DJ va fi animat de ZDA și muzica ei.

Bilete Red Bull SoundClash: Vama vs. Killa Fonic

  • Acces General (earlybird) - 69 lei

Info acces:

  • Evenimentul nu este recomandat copiilor sub 16 ani. Toți cei care aleg să vină la eveniment, indiferent de vârstă, o vor face pe propria răspundere. Copii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult (părinte, tutore, rudă de gradul I). Participanții cu vârstă între 14 și 18 ani trebuie să prezinte o Declarație de Acord Parental semnată de unul dintre părinți/tutore legal. Va fi refuzat accesul participanților cu vârste sub 18 ani care nu respectă regulile menționate, fără a returna contravaloarea biletului de acces.

Muzica lor poate fi diferită din foarte multe puncte de vedere, la fel și fanii. Ce au totuși în comun trupa Vama și Killa Fonic, două nume emblematice, obișnuite cu succesul și lumina reflectoarelor? Ambiția cu care abordează fiecare provocare, stilul unic, inconfundabil, dar mai ales polivalența.

Red Bull SoundClash este o experiență unică, un moment de rivalitate artistică ce forțează adversarii să-și depășească cu mult zona de confort și să se arunce cu toată imaginația într-o luptă a ritmurilor și aranjamentelor muzicale. Două scene față-n față, 4 runde total diferite, care-i solicită creativ de fiecare dată altfel, un decibelmetru ce măsoară toate aplauzele: rețeta imbatabilă pentru un show inconfundabil!

Care sunt rundele prin care vor trece?

THE WARM UP - Rivalii își încălzesc fanii cu 3 piese din repertoriul lor.

RUNDA 1: "THE COVER" -  Artiştii abordează un hit celebru în dulcele stil propriu.

RUNDA 2: "THE TAKE OVER" -  VAMA începe o piesă, Killa Fonic o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul propriu, apoi începe Killa și preia Vama și tot așa între cele 2 scene… timp de 4 piese.

RUNDA 3: "THE CLASH" -  Artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

RUNDA 4: "THE WILDCARD" -  Pe fiecare dintre scenele adversare își face apariția un invitat surpriză.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 aprilie 2023. Ref #153187

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.