Urmărește-ne în Social Media

rap, pop, rock

Red Bull SoundClash

Poster eveniment Red Bull SoundClash

Red Bull SoundClash, un concept unic și prietenos al duelurilor muzicale vă aduce față-n față două dintre numele consacrate și controversate: CTC și Carla’s Dreams. Artiștii își vor antrena împreună fanii, pe 28 septembrie, la Sala Polivalentă din București, unde vor răspunde mai multor provocări și vor trece prin mai multe runde.

Bilete Red Bull SoundClash la Sala Polivalentă

  • Categoria I (locuri în tribune) - 59 lei

Noțiunea de Soundclash a apărut în anii ‘50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri felurite pentru a capta atenția publicului. Prima ediție a Red Bull SoundClash a avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Cele două trupe sunt imaginea unui colectiv de oameni creativi, cu povești de cântat în fața miilor de fani. Pe de o parte avem hip-hop-ul autohton care spune tare, răspicat și impulsiv povești despre familii, droguri sau sărăcie, pe de altă parte avem ritmuri rock-pop-jazz cu povești mai așezate, dureroase, despre eroi, despărțiri și iubire.

MC-ul serii va fi Adrian Despot, solist și compozitor de peste 20 de ani al trupei rock Vița de Vie. El își va asuma, pentru două ore, rolul de părinte al artiștilor și le va da șanse și drepturi egale să-și exprime poveștile.

Vlad Dobrescu, Doc, Deliric și DJ NASA au ocupat scena underground hip-hop încă de prin ’97, când abia începeau să lege primele prietenii și să scrie versuri, fiecare despre Bucureștiul lui. Cântă împreună în formula CTC sau separat, însă rădăcinile lor comune se simt în versuri și se răspândesc repede de pe scenă pe buzele fanilor.

Carla’s Dreams e un proiect muzical din Republica Moldova care a reușit să cucerească publicul de pe ambele părți ale Prutului. Deși s-au lansat cu doar patru ani în urmă cu piesa P.O.H.U.I., au ajuns repede la radio, pe scene, în mașinile și căștile fanilor. Dincolo de provocările lansate între ei, Carla’s Dreams și CTC răspund în primul rând provocării de a începe împreună, prin Red Bull SoundClash, o frumoasă colaborare care va bucura publicul.

În ce constă Red Bull SoundClash?

  • The Warm-Up - Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • Runda 1: "The Cover" - Artiştii interpretează o melodie celebră în stilul propriu.
  • Runda 2: "The Take Over" - Carla‘s Dreams începe o piesă, CTC o preia din mers şi o continuă în stilul lor, apoi începe CTC şi preia Carla's Dreams... timp de 4 piese.
  • Runda 3: "The Clash" - Trupele interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • Runda 4: "The Wild Card"- Fiecare trupă aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 septembrie 2017. Ref #102210

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.