Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Red Bull SoundClash la Sala Polivalentă

Raportează erori Data: joi, 28 septembrie 2017Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Polivalentă,
București 27436

Red Bull SoundClash, un concept unic și prietenos al duelurilor muzicale vă aduce față-n față două dintre numele consacrate și controversate: CTC și Carla’s Dreams. Artiștii își vor antrena împreună fanii, pe 28 septembrie, la Sala Polivalentă din București, unde vor răspunde mai multor provocări și vor trece prin mai multe runde.

Bilete Red Bull SoundClash la Sala Polivalentă

  • Categoria I (locuri în tribune) - 59 lei

Noțiunea de Soundclash a apărut în anii ‘50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri felurite pentru a capta atenția publicului. Prima ediție a Red Bull SoundClash a avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Cele două trupe sunt imaginea unui colectiv de oameni creativi, cu povești de cântat în fața miilor de fani. Pe de o parte avem hip-hop-ul autohton care spune tare, răspicat și impulsiv povești despre familii, droguri sau sărăcie, pe de altă parte avem ritmuri rock-pop-jazz cu povești mai așezate, dureroase, despre eroi, despărțiri și iubire.

MC-ul serii va fi Adrian Despot, solist și compozitor de peste 20 de ani al trupei rock Vița de Vie. El își va asuma, pentru două ore, rolul de părinte al artiștilor și le va da șanse și drepturi egale să-și exprime poveștile.

Vlad Dobrescu, Doc, Deliric și DJ NASA au ocupat scena underground hip-hop încă de prin ’97, când abia începeau să lege primele prietenii și să scrie versuri, fiecare despre Bucureștiul lui. Cântă împreună în formula CTC sau separat, însă rădăcinile lor comune se simt în versuri și se răspândesc repede de pe scenă pe buzele fanilor.

Carla’s Dreams e un proiect muzical din Republica Moldova care a reușit să cucerească publicul de pe ambele părți ale Prutului. Deși s-au lansat cu doar patru ani în urmă cu piesa P.O.H.U.I., au ajuns repede la radio, pe scene, în mașinile și căștile fanilor. Dincolo de provocările lansate între ei, Carla’s Dreams și CTC răspund în primul rând provocării de a începe împreună, prin Red Bull SoundClash, o frumoasă colaborare care va bucura publicul.

În ce constă Red Bull SoundClash?

  • The Warm-Up - Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • Runda 1: "The Cover" - Artiştii interpretează o melodie celebră în stilul propriu.
  • Runda 2: "The Take Over" - Carla‘s Dreams începe o piesă, CTC o preia din mers şi o continuă în stilul lor, apoi începe CTC şi preia Carla's Dreams... timp de 4 piese.
  • Runda 3: "The Clash" - Trupele interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • Runda 4: "The Wild Card"- Fiecare trupă aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Vezi mai multe știri și materiale despre Carla's DreamsCTC

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE