Urmărește-ne în Social Media

pop, rap

Red Bull SoundClash 2022: Spike vs. Irina Rimes

Poster eveniment Red Bull SoundClash 2022: Spike vs. Irina Rimes

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Pe 13 mai, la Romexpo, Spike și Irina Rimes - doi dintre cei mai influenți artiști din România - se vor confrunta la cea de-a patra ediție Red Bull SoundClash, un show muzical emblematic în care învingătorul este decis prin ovațiile miilor de spectatori prezenți.

Bilete Red Bull SoundClash 2022: Spike vs. Irina Rimes

 • Earlybird - 60 lei
 • Presale - 80 lei

Info acces:

 • Accesul la eveniment va fi permis exclusiv în baza biletului și a unui act de identitate valid.
 • Evenimentul nu este recomandat copiilor sub 16 ani. Toți cei care aleg să vină la eveniment, indiferent de vârstă, o vor face pe propria răspundere.
 • Copii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult (părinte, tutore, rudă de gradul I).
 • Participanții cu vârstă între 14 și 18 ani trebuie să prezinte o Declarație de Acord Parental semnată de unul dintre părinți/tutore legal.
 • Va fi refuzat accesul participanților cu vârste sub 18 ani care nu respectă regulile menționate, fără a returna contravaloarea biletului de acces.

După duelul muzical al anului 2017 dintre Carla’s Dreams vs. C.T.C, cel din 2018 dintre Grasu XXL vs. Loredana și după unica confruntare între underground folclor și rockul alternativ, marcată în anul 2019 de bătălia Subcarpați vs. Vița de Vie, Red Bull SoundClash revine cu peste 2 ore incredibile de show, 2 artiști puternici și 1 singur public care va decide învingătorul.

Două scene față-n față, patru runde cu greutate, măsurate cu strictețe prin decibelmetrul competiției cât să nu iasă nicio ovație în plus sau în minus: pe 13 mai, Spike și Irina Rimes le cer fanilor toate aplauzele sau nimic! Pentru că știe exact cum stă treaba, la a 4-a ediție Red Bull SoundClash din România, Adrian Despot trece din nou de la postura de jucător (Red Bull SoundClash 2019) la cea de prezentator.

Red Bull SoundClash sparge tiparele unui concert obișnuit; e cu mult mai mult decât atât. E adrenalină pură, e vibrația la unison a publicului cu scânteile dintre cele două scene. E locul în care loialitatea pentru idolul tău muzical poate fi pusă la îndoială prin prestația WOW a adversarului. E o provocare creativă pentru care artiștii combatanți produc un spectacol în 4 acte unice, cum nu vei mai vedea vreodată:

 • THE WARM UP - Atât Irina, cât și Spike, își încălzesc fanii cu 3 piese proprii.
 • RUNDA 1: "THE COVER" - Mega hiturile iau o formă nouă în ambalajul muzical propus de Rimes și Spike.
 • RUNDA 2: "THE TAKE OVER" - Irina începe piesa, Spike o preia din mers pe cealaltă scenă şi continuă melodia în stilul propriu, pase înapoi la Irina și tot așa între cele 2 scene… timp de 4 piese.
 • RUNDA 3: "THE CLASH" - fiecare reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
 • RUNDA 4: "THE WILD CARD" - Scena se încinge, fiecare combatant aruncă în luptă un invitat surpriză.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 aprilie 2022. Ref #146206

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.