Urmărește-ne în Social Media

Red Bull Dance Your Style 2023

Poster eveniment Red Bull Dance Your Style 2023

Pe 5 octombrie, la Circul Metropolitan București, Red Bull Dance Your Style îi pune față în față, pe aceeași scenă, pe 16 dintre cei mai spectaculoși dansatori, coregrafi și profesori de dans din România, iar publicul alege învingătorul. La platane: ZDA. Prezentator: Shurubel.

Bilete Red Bull Dance Your Style 2023

  • Acces General - 60 lei

Ajunsă la cea de-a treia ediție în România, Red Bull Dance Your Style îi aruncă într-o luptă aprigă pe cei mai buni și creativi dansatori locali. În toamnă, ei vor pune la bătaie mișcări, stiluri de street-dance și abordări diferite, de la Hip-Hop la Popping, Waacking, Afro, Vogue, Electro Dance și Dancehall. Concurenții se luptă pe orice tempo, pe muzică surprinzătoare - de la hituri evergreen la piesele momentului - pentru a-și câștiga un loc în următoarea rundă. În fiecare dintre cele 15 battle-uri, concurenților li se va atribui câte o culoare, roșu sau albastru, iar publicul are datoria să-l voteze pe cel care-i cucerește inima folosind brățara led primită la intrare. Fără juriu profesionist, coregrafii planificate sau repetiții, Red Bull Dance Your Style este despre cum îmbrățișezi momentul. E improvizație 100%, unde DJ-ul și audiența joacă un rol crucial.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 octombrie 2023. Ref #155929

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.