Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Real McCoy & Haddaway, Turbo B & DJ SASH!

Poster eveniment Real McCoy & Haddaway, Turbo B & DJ SASH!

În weekendul 7-8 august ești așteptat din nou la Coresi Business Campus din Brașov pentru concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, toate sub umbrela dIMANSIONS Fun Garden. Pe scenă vor urca Real McCoy & Haddaway, Turbo B și DJ SASH!

Bilete concert Real McCoy & Haddaway, Turbo B & DJ SASH!

  • Abonament earlybird - 128,57 lei
  • Bilet pe zi earlybird - 75 lei

Reguli de acces:

  • Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului. În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces.

Program concerte:

Sâmbătă, 7 august

  • Turbo B (ex SNAP)
  • DJ SASH!

Duminică, 8 august

  • Real McCoy
  • Haddaway

Durron Maurice Butler, cunoscut ca Turbo B, este un muzician, rapper și beatboxer american, cunoscut mai ales pentru perioada în care a fost lider al grupului de muzică electronică Snap!. Astăzi, Turbo B. duce legenda Snap! mai departe, oferind show-uri spectaculoase de rap, beatbox și percuție, în lumea întreagă.

Colaborările cu artiști precum Adrian Rodriguez, Shannon, Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman și Boy George sau hituri precum "Ecuador", "Stay", "La primavera", "Mysterious Times", "Colour the world", "Adelante", "Ganbareh" sau "Run", au făcut din Sash! un superstar mondial. Succesul i-a adus colaborări cu Jean Michel Jarre, 2 Unlimited, Todd Terry, OMD sau Kylie Minogue.

Real McCoy este proiectul producătorului, autorului și artistului Olaf "O-Jay" Jeglitza. Jeglitza și partenerul său muzical Frank "Quickmix" Hassas, au lansat primele mixuri și melodii sub numele Real McCoy la mijlocul anilor '80. Primul lor single, o versiune rap a hit-ului "Pump Up The Jam - Rap" a devenit un hit ce a intrat instant în topurile germane, urmat de un alt hit - "It’s on You", ce a ajuns în topurile din mai multe țări europene, vânzând peste 2 milioane de exemplare în toată lumea.

Haddaway a devenit renumit în 1993 odată cu hitul "What Is Love ", ce a devenit un real succes la nivel mondial. Single-ul a intrat în top 10 cele mai de succes piese timp de peste 52 de săptămâni în unele țări, s-a clasat pe locul 2 în chart-urile din Germania și Marea Britanie, pe locul 11 ​​în SUA și nu numai.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 iulie 2021. Ref #141158

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.