Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Raw Sessions 11 la Awhere

Raw Sessions 11 Raportează erori Data: vineri, 23 august 2013- sâmbătă, 24 august 2013Ora de incepere: 22:00 Loc:
Awhere,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Seria de evenimente Raw Sesssions a ajuns la numărul 11, Paul SG, Pseudub, nSmart, Weapons Grade fiind invitaţii acestui set în data de 23 august la locaţia Awhere. (Sf. Ştefan, nr.21, lângă Izvorul Rece). Evenimentul va începe la ora 22:00, preţul unui bilet fiind de 15 RON.

Bassline.RAW crew (Dualtrx, nSmart, Weapons Grade) vă cheamă la această nouă ediţie, unde cap de afiş este DJ-ul german PAUL SG.

Cu peste 60 de release-uri la activ, DJ-ul şi producătorul din Mannheim, Paul SG, este unul dintre cei mai apreciati artisti din zona soulful si jazzy a drum’n bass-ului, fiind o prezenta constanta la marile evenimente din Europa si nu numai. Fiind semnat la Good Looking Records, Innerground, Fokuz sau Liquid V, Paul SG a pus in 2008 bazele propriului sau label, Jazzsticks, ce s-a remarcat rapid printr-un sir de release-uri nelipsite din playlisturile amatorilor de liquid. Dupa o absenţă mult prea lunga, liquid drum’n bass-ul de talie mondiala revine în Bucureşti.
--------------------------------------------
PSEUDUB
[NuDoarBas]

Cel de-al doilea invitat, Pseudub este sinonim cu dubstep-ul de calitate. Membru al colectivului NuDoarBas Pseudub este familiar ascultatorilor GrooveON, unde este gazda emisiunii StepIn Sessions.
---------------------------------------------
NSMART
[Bassline.RAW]
nSmart este unul dintre cei mai prolifici produceri si DJ de drum’n bass din scena bucuresteana. Mare amator al zonei funky din dnb, este membru al colectivului Bassline.RAW si de asemenea eminenta intunecata din spatele Logitune.FM.
---------------------------------------------
WEAPONS GRADE
[Bassline.RAW]
Dupa aproape 6 ani in care a mixat breakbeat sub numele de Cypher la sute de evenimente, in 2009 Weapons Grade a decis ca ar fi cazul sa urce un pic BPM-ul spre zona drum’n bass.. Facand parte din colectivul Bassline.RAW, jongleaza rolurile de DJ si promoter, producand de asemenea muzica atunci cand planetele sunt aliniate si luna este plina.
---------------------------------------------

 

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE