Urmărește-ne în Social Media

jazz, pop

Rareș Totu's Midnight Sun ft. Dean Bowman

Poster eveniment Rareș Totu\'s Midnight Sun ft. Dean Bowman

Rareș Totu's Midnight Sun și Dean Bowman vor susține un concert la Club Quantic pe 23 septembrie. Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare pentru exterior.

Bilete concert Rareș Totu's Midnight Sun ft. Dean Bowman

  • Acces General - 40 lei

Reguli de acces:

Accesul este permis pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE).

Dean Bowman și Rareș Totu s-au întâlnit în 2014 și au realizat instantaneu că-i unește dragostea pentru blues, pentru Hendrix și pentru funk. Fost solist al grupului Screaming Headless Torsos, Dean Bowman are o listă impresionantă de colaborări, de la Charlie Hunter la John Scoffield. Stabilit în ultimii ani în România, Dean a urcat alături de Rareș Totu's Midnight Sun pe scena multor festivaluri de gen: Brezoi Open Air, Suceava Blues Confusion, Galati Danube Jazz, Cluj Blues Fest, Gărâna Wolf Blues.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 septembrie 2021. Ref #142220

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.