Urmărește-ne în Social Media

pop

rareș

Poster eveniment rareș

rareș revine la Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 10 mai 2023. Ești invitat să asculți live cele mai apreciate piese ale tânărului cântăreț.

Bilete concert rareș la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă, în fața scenei) - 117,24 lei
  • Acces General (loc la mas în sală) - 86,35 lei
  • Fără loc (în picioare) - 86,35 lei

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, "Buchet de trandafiri", în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, tocmai câștigat la The Artist Awards.

La începutul acestui an, rareș a putut fi urmărit în filmul "Romina VTM", unde a jucat alături de Nicole Cherry. Cei doi au lansat și o serie de piese, extrase de pe coloana sonoră a peliculei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 februarie 2023. Ref #152485

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.