Urmărește-ne în Social Media

pop

rareș

Poster eveniment rareș

rareș revine în Expirat cu un concert ce va avea loc pe 1 iunie. Ești invitat să asculți live cele mai îndrăgite piese ale tânărului artist.

Bilete concert rareș la Expirat

  • Earlybird - 60 lei
  • Presale - 80 lei

Info acces:

  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
  • Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. "Buchet de trandafiri", în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest.

Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards. Artistul a jucat în pelicula "Romina VTM" și a lansat colaborări muzicale cu Bogdan DLP și Nicole Cherry realizate pentru coloana sonoră. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO, pentru piesa "Sâmbătă seară" reprezintă un real succes, ajungând pe locul 1 în topul căutărilor Shazam și pe locul 2 în Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 mai 2023. Ref #153820

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.