Urmărește-ne în Social Media

pop

Radu Almășan

Poster eveniment Radu Almășan

Pe 11 septembrie, ești așteptat pe terasa Hard Rock Cafe să asculți melodiile tale favorite lansate de Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, acum într-o nouă prezentare, mai caldă și mai vibrantă, în variantă acustică.

Bilete concert Radu Almășan la Hard Rock Cafe

 • 89 lei - Categoria 1 (Masă de 4 persoane. Se pot cumpăra câte 4 bilete. Prețul este per bilet și include rezervarea la masă)
 • 69 lei - Categoria 2 (Masă de 4 persoane. Se pot cumpăra câte 4 bilete. Prețul este per bilet și include rezervarea la masă)
 • 69 lei - Categoria 2 (Masă de 3 persoane. Se pot cumpăra câte 3 bilete. Prețul este per bilet și include rezervarea la masă) - sold out
 • 69 lei - Categoria 2 (Masă de 2 persoane. Se pot cumpăra câte 2 bilete. Prețul este per bilet și include rezervarea la masă) - sold out

Reguli de acces:

 • Organizatorii au redus locurile ca publicul să se bucure de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
 • Organizatorii pun la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
 • Ești așteptat cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și ești încurajat să porți și tu mască când nu stai la masa;
 • Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
 • Angajații Hard Rock Cafe poartă mănuși și păstrează distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
 •  Toate suprafețele sunt dezinfectate frecvent și sunt montate dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.

"Vă invit să mă vedeți într-o ipostază artistică mai intimă. Fără band, doar cu o chitară în brațe, vă voi prezenta câteva din cântecele ce mi-au modelat personalitatea și - de ce nu? - viața. Vă aștept cu drag!” – a spus Radu Almășan.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 septembrie 2020. Ref #135158

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.