Urmărește-ne în Social Media

jazz

Rabbia/Petrella/Aarset

Poster eveniment Rabbia/Petrella/Aarset

Evind Aarset, vizionarul chitarist norvegian se întoarce la Jazz Nouveau din Club Control pe 23 martie, cu un alt proiect, de această dată alături de bateristul Michele Rabbia și trombonistul Gianluca Petrella.

Bilete concert Rabbia/Petrella/Aarset în Club Control

  • Acces General - 50 lei

Concertul este programat la ora 20:00. Accesul publicului se face de la ora 19:30.

Cei trei muzicieni au înregistrat anul trecut discul "Lost River", producător fiind Manfred Eicher - un material improvizat în mare măsură, introspectiv și misterios, minuțios țesut cu cele mai imprevizibile și spectaculoase sunete, așa cum ne-a obișnuit Aarset, mereu surprinzătorul instrumentist scandinav.

Colaborările sale cu Ray Charles, Dee Dee Bridgewater, Morten Harket ( AHA), Nils Petter Molvaer, David Sylvian, Bill Laswell, Jan Garbarek, Paolo Fresu, Tigran Hamasyan, Stefano Battaglia, Dhafer Youssef sau Andy Sheppard i-au adus reputația de cel mai apreciat și căutat chitarist norvegian.

Trombonistul Gianluca Petrella a cântat printre alții cu Enrico Rava și Giovanni Guidi, iar bateristul Michele Rabbia s-a evidențiat prin colaborările cu Louis Sclavis, Paul McCandless, Paolo Fresu, Masa Kamaguchi, Anja Lechner, François Couturier și Ralph Towner.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2020. Ref #130848

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.