Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

QUEEN + Adam Lambert la Piața Constituției

Raportează erori Data: marți, 21 iunie 2016Ora de incepere: 18:00 Loc: Organizator: Emagic
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Anul 2016 se anunță a fi un an al premierelor pentru publicul român care va avea ocazia să vadă live, pentru prima dată în România, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale ultimilor ani: legendara trupă Queen + Adam Lambert! Concertul va avea loc pe 21 iunie, în Piața Constituției din București, fiind un eveniment Emagic Classics, platforma care a mai găzduit printre altele show-urile Bob Dylan și Sting.

În deschidere vor cânta trupele Grimus, Jeremy? și Electric Pyramid.

Program concert Queen

  • 16:00 - Deschiderea porților
  • 17:50 - Electric Pyramid, Jeremy?, Grimus
  • 21:00 - Queen

Bilete concert QUEEN + Adam Lambert:

  • Tribună - 535,50 de lei (+ comisionul de ticketing) => 597 lei (preț final)
  • Golden Circle - 310,50 de lei (+ comisionul de ticketing) => 346 lei (preț final)
  • Gazon A - 220,50 de lei  (+ comisionul de ticketing) => 246 lei (preț final)
  • Gazon B - 126,00 de lei (+ comisionul de ticketing) => 141 lei (preț final) - SOLD OUT

Despre QUEEN + Adam Lambert

După o primă apariție împreună, în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentație memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezență nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susținut numeroase concerte și show-uri televizate în perioada 2012-2013. În 2014 a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul căruia Queen + Adam Lambert au primit titlul Trupa Anului în cadrul celei de-a 10-a ediții a evenimentului Classic Rock and Roll of Honour, fiind votată totodată drept Cea Mai Bună Trupă Live a anului, în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock. Queen + Adam Lambert au încheiat anul cu un spectacol fabulos susținut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct pe tv, fiind urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

2015 a însemnat un alt turneu sold-out, artiștii bifând de această dată 10 țări de pe continentul european: Marea Britanie, Franța, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elveția, Cehia și Polonia.  La finalul acestei noi serii, trupa devenise posesoarea unui adevărat record: 67 de concerte sold-out în mai puțin de un an, performanță îndelung apreciată de presa internațională care lăuda intens noul proiect muzical: „Queen si Adam Lambert au livrat doua ore de senzații pure direct către inima norocoșilor care au putut fi martorii unui astfel de eveniment. Freddie nu mai este, dar sigur ar fi de acord cu ce se întâmplă!” (Brisbane Times).

Despre trupele din deschidere

Trupa Grimus a lansat, până în prezent, trei albume discografice și a participat la cele mai importante evenimente din Romania, dar și la festivaluri din Marea Britanie, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia și Austria. Cu o prezență de 10 ani pe scena de rock alternativ, Grimus este considerată una dintre trupele rock cele mai apreciate din industria muzicală românească, remarcându-se prin hituri precum„Privește-mă”, „In Your Eyes” sau „Political Animals”.

Trupa din Bulgaria, Jeremy? a făcut senzație la ediția din 2015 a festivalului The Great Escape din Brighton, iar anul trecut, a susținut un mini-turneu european ce a inclus concerte în Londra, Liverpool, Dublin, Praga și Berlin. Fondată în 2013 de Ersin Mustafov la voce și chitara, Tasho Kolev la chitară, Rosen Vatev la tobe și Emiliyan Bonev la bas, Jeremy? a avut o rapidă ascensiune în top-urile muzicale din țara natală, cu single-urile „Fake Fruits”, „Hope” si „Two Weeks To The Great Escape”.

Londonezii de la Electric Pyramid și-au propus să cucerească lumea începând cu „1989”, primul lor single. În 2015, trupa a concertat prima dată alături de Queen și Adam Lambert pe scena festivalului Rock in Rio de la Lisabona, susținând alături de ei un turneu extensiv în Europa de Est și Rusia.

Vezi mai multe știri și materiale despre Adam LambertGrimusQueen

Calendar concerte

<< feb. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE