Urmărește-ne în Social Media

rap

PROJECT X PARTY 3: TURBOFIN cu GRASU XXL

Poster eveniment PROJECT X PARTY 3: TURBOFIN cu GRASU XXL
 • Data
  vineri, 5 septembrie 2014
 • Ora de începere
  n/a
 • Tip locație
  Centre de divertisment
 • Loc
  Daimon Club,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Vineri, 5 septembrie, Daimon Pool & Club vă invită la Project X Party 3: Turbofin. Avându-l ca invitat pe Grasu XXL, a treia ediție a party-ului din seria Project X se anunță incendiară la sfârșit de vară. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Warm-up-ul antrenant susținut de DJ-ul rezident Daimon Pool & Club va asigura cadrul perfect pentruun început de seară cu adevărat relaxant. La miezul nopții, Grasu XXL va urca pe scenă și va face super show,  în stilul caracteristic. În plus, amatorii de piscină și nu numai vor putea participa la competiții de Surfboard Pool Wrestling , Beer Pong, Water Wars sau Wet T-shirt Contest. Fan al noților albe? Nu trebuie să-ți faci griji - petrecerea va continua și după concert, când DJ-ul rezident va reveni în spatele platanelor pentru after party-ul care nu va lăsa pe nimeni să plece acasă.

Prețuri bilete PROJECT X PARTY 3: TURBOFIN cu GRASU XXL

Costul general al accesului la eveniment este de 20 RON. Dacă doriți să beneficiați de o reducere în valoare de 5 RON, puteți rezerva un bilet prin intermediul magazinului online Daimon, iar la intrare veți plăti doar 15 RON.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2021. Ref #72958

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.