Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Progressive Soldiers 2 la Fabrica

Raportează erori Data: joi, 19 mai 2016Ora de incepere: 20:30 Loc:
Fabrica,
București 27451

Progressive Soldiers revine cu o a doua ediție care va avea loc în Club Fabrica, pe data de 19 mai 2016, începând cu ora 20:30. Line-up-ul este alcătuit din Asemic, Mindcage Escape şi AltF4.

Bilete Concert Progressive Soldiers în Club Fabrica

  • Acces General - 15 lei
  • La intrare - 20 lei

Povestea Progressive Soldiers a început cu un an în urmă din pasiunea unei mâini de oameni pentru acest stil şi pentru neconvenţional, având ca nucleu trupele Axial Lead şi Red Magnetic. Progressive Soldiers a străbătut ţara în toamna anului trecut alături de aceşti muzicieni, cărora pe parcurs li s-au alăturat Subliminal Damage şi Untold Faith, împreună cu un public primitor şi energic. Fiindcă aceşti oameni constituie baza proiectului, a doua ediţie este dediactă amintirii unei părţi importante, şi anume lui Tudor Golu, chitaristul trupei Axial Lead, care din cauza întâmplărilor din Colectiv, nu va mai putea fi alături de fani.

Asemic este una dintre primele trupe de instrumental progressive metal care a reuşit să acapareze scenele din underground, care a dat dovadă de profesionalism în nenumărate rânduri şi care oferă publicului un recital pe măsura celor din afară. Cu un album la portofoliu, "Luminescentity", lansat în toamna anului trecut, Asemic străbate şi doboară graniţe prin intermediul dinamicilor, vibe-ului de jazz şi tehnicităţii asociate stilului.

Mindcage Escape a fost întemeiată în 2012 în Bucureşti şi este adepta sonorităţilor progressive metal, cu influenţe din diverse alte genuri, formaţia descriindu-se ca fiind împotriva etichetelor de orice fel, din dorinţade a se putea experimenta liber. În 2014, trupa a lansat primul EP din carieră, "Straitjacket”, care a fost foarte bine primit de fani şi de critica de specialitate.

AltF4, o prezenţă relativ nouă pe scenă muzicală locală, dar formată din colaborarea unor instrumentişti cunoscuţi, este o trupă instrumentală orientată spre jazz fusion şi experimental. Trupa a deschis concertul maeştrilor de la The Aristocrats în decembrie, fermecând publicul prin coeziune, versatilitatea instrumentiştilor şi armoniile atipice pline de melodicitate.

Calendar concerte

<< ian. 2019 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE