Urmărește-ne în Social Media

rock

Proconsul

Poster eveniment Proconsul

Vineri, 11 aprilie, Proconsul concertează în Club LIVE. Fanii vor putea asculta melodii precum “Povestea Noastră”, “Cerul”, “Tu”,”Călătorul”, “Pentru tine” sau “De la ruși vine ploaia”, dar și cel mai nou single al formației, “Ești fata pentru care cânt”.

Preț bilete la concertul Proconsul din Club Live:

  • 50 lei (biletele nu includ loc la masă)

 

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 aprilie 2014. Ref #68345

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.