Urmărește-ne în Social Media

rock, blues, world music

Proconsul

Afiş concert Proconsul la Berăria H

Proconsul aniversează 16 ani de la primul acord de chitară, cu un concert la Berăria H, pe 6 martie 2015. Piese celebre si melodii noi, vor rasuna pe scena din arena. Pregateste-te pentru o super seara alaturi de Bodo & Co.

Bilete Proconsul

  • 20 de lei

Rezervările pentru concertul Proconsul se fac la [email protected] – cu până la 24 de ore înainte de eveniment şi la 0725 345 345 – până în seara evenimentului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 februarie 2015. Ref #76408

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.