Urmărește-ne în Social Media

rock

Powerwolf

Poster eveniment Powerwolf

După show-ul sold out de la Arenele Romane din 2019 și după prezența ca invitați speciali la concertul KISS de la București din 2022, Powerwolf revine în România în 2023. Germanii vor concerta la Romexpo pe 6 iunie.

Bilete concert Powerwolf la Romexpo

  • Primele bilete au preț earlybird și se pun în vânzare pe 21 decembrie la ora 10:00.
  • Fanii care au cumpărat bilete la show-urile din 2019 și 2022 de pe iabilet au acces primii la bilete începând cu data de 20 decembrie de la ora 10:00, pe baza unui cod primit pe e-mail.

Concertul de la Romexpo face parte din turneul mondial al trupei început în 2022, show care a umplut deja majoritatea sălilor din lume cu foarte multe concerte sold out!

Powerwolf vine din Germania și ține sus stindardul power metalului. Formația și-a început activitatea în 2003, frații Charles și Matthew Greywolf punând bazele trupei.

Powerwolf are un show și o imagine aparte, în care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie și un loc bine stabilit în universul formației. Piesele trupei sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, vârcolaci, dar și de povești cu tentă religioasă.

Formația are la activ opt materiale discografice, cel mai nou fiind "Call of the Wild", lansat în 2021.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 decembrie 2022. Ref #151770

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.