Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams, INNA și Andra Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

Posada Rock 2020 la Campulung Muscel

Raportează erori Data: vineri, 13 august 2021- duminică, 15 august 2021Ora de incepere: 15:00 Loc:
Campulung Muscel,
Campulung Muscel
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Festivalul Posada Rock revine cu o nouă ediție programată în perioada 13-15 august 2021 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Ediție de anul viitor este reprogramarea celei de anul acesta, amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete Posada Rock 2021

  • Abonament (presale 2) - 170 lei

*Biletele pentru o zi se vor pune în vânzare cu o lună înainte de eveniment, la prețul de 100 de lei/buc.

Skid Row este doar unul dintre headlinerii ediției de anul viitor a Festivalului Posada Rock. Alte nume mari internaționale în recital vor fi anunțate în perioada imediat următoare. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bătaie premii consistente, festivalul rămânând și anul viitor o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, respectându-și statutul de cel mai important festival concurs din țară.

Înființată în 1986 și cunoscând un succes fulminant la începutul anilor '90, Skid Row s-a detașat clar din plutonul trupelor de la finalul erei de glorie a glam rock-ului american. Hit-uri care au dominat clasamentele muzicale, discuri de aur și de platină, turnee mondiale și show-uri pe stadioane pline au marcat prima parte a carierei trupei din New Jersey, în care au fost lansate albumele "Skid Row" (1989), "Slave to the Grind" (1991) și "Subhuman Race" (1995). Amestecul de balade cu succes garantat la publicul larg și piese în forță, cu riff-uri metal și atitudine punk, a permis formației să meargă în turneu atât cu Bon Jovi, dar și cu Pantera, printre alții.

Odată cu despărțirea de vocalistul Sebastian Bach, trupa a intrat într-un con de umbră, însă în ultimii ani activitatea concertistică a fost reluată susținut, prin cooptarea solistului ZP Theart (Dragonforce). În prezent, Skid Row se pregătește de lansarea "United World Rebellion", un nou album de studio.

Vezi mai multe știri și materiale despre Skid Row

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE