Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Posada Rock 2019 la Campulung Muscel

Posada Rock 2019 Raportează erori Data: vineri, 30 august 2019- duminică, 1 septembrie 2019Ora de incepere: 15:00 Loc:
Campulung Muscel,
Campulung Muscel
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Festivalul Posada Rock revine cu o nouă ediție programată în perioada 30 august - 1 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Evil Invaders, Diamond Head, Wheel, The Price, Moonspell, Tiamant, Soen și Entombed A.D. sunt printre trupele confirmate.

Bilete Posada Rock 2019

 • Abonament - 130 lei
 • Bilet pe zi - 70 lei

Program Posada Rock 2019

Vineri, 30 august:

 • 16:00 – 18:30 -  5 formații în concurs
 • 19.00 - Focuri
 • 20.00 - The Price
 • 21.00 - Wheel
 • 22:30 - Soen

Sâmbătă, 31 august:

 • 16:00 – 18:30 - 5 formații în concurs
 • 19.00 - Evil Invaders
 • 21.00 - Entombed A.D.
 • 23.00 - Tiamat

Duminică, 1 septembrie:

 • 15:30 - Gala laureaților
 • 16:00 - 18:00 - Recitaluri formații câștigătoare
 • 18.30 - GOD The Barbarian Horde
 • 20.00 Diamond Head
 • 22.00 Moonspell

Festivalul va rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale acestui gen musical, din țară și străinătate.

Abordând un metal rapid, în forță și fără compromisuri, Evil Invaders au luat prin surprindere scena europeană, iar în cei numai 10 ani de carieră au ajuns să fie considerați una dintre cele mai proaspete și mai energice trupe live. Amestecul de thrash, speed, heavy și progressive metal, extras parcă din perioada de aur a genului, dar cu sound-ul actual, au propulsat trupa în preferințele publicului. Cu două albume și două EP-uri la activ, belgienii au susținut sute de concerte în Europa și Japonia, urcând pe scena celor mai importante festivaluri, printre care Wacken Open Air sau Bang Your Head. În octombrie vor lansa un album și un DVD live, dar publicul român va avea ocazia să îi vadă pe viu, în recital la Festivalul Posada Rock, pe 31 august.

Înființată în 1976 de chitaristul englez Brian Tatler, Diamond Head a fost parte esențială a New Wave of British Heavy Metal, curentul care a modelat muzica rock în anii ’80 și ale cărui influențe se regăsesc până în zilele noastre în sound-ul celor mai titrate trupe de succes mondial. Albumul ”Lightning to the Nations” (1981) a fost o revelație a momentului, fiind considerat un deschizător de drumuri și o influență majoră pentru nume mari aflate atunci la început de drum, printre care Metallica și Megadeth.

Wheel și The Price,două dintre revelațiile scenei metal europene în ultimul an, ajung în premieră în România la Festivalului Posada Rock. Alături de acestea vin regii portughezi ai gothic metal-ului, Moonspell, alături de omologii lor suedezi, Tiamat, de revelația progressive metalului scandinav, Soen și Entombed A.D. (death metal). Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bătaie premii consistente, festivalul rămânând și anul viitor o rampă de lansare pentru trupele rock tinere

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE