Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Posada Rock 2017 la Campulung Muscel

Raportează erori Data: vineri, 1 septembrie 2017- duminică, 3 septembrie 2017Ora de incepere: 15:00 Loc:
Campulung Muscel,
Campulung Muscel 38542
Organizator: Asociaţia Rock Culture
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență declanșată în România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale cel puțin până pe 15 mai 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public.

Posada Rock 2017 va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel în perioada 1-3 septembrie 2017.

Bilete Posada Rock 2017

  • Bilet pentru o zi (presale 1) - 20 lei
  • Abonament (presale 1) - 50 lei

Primul headliner anunțat la această ediție a festivalului Posada Rock este Udo Dirkschneider, veteranul rock-ului german. Vocea sa inconfundabilă, care este sufletul atâtor hituri nemuritoare precum "Metal Heart", "Princess Of The Dawn" și "Balls to the Wall", se va auzi live pe scena Posada Rock 2017. Udo va fi acompaniat și de această dată de muzicienii din trupa sa actuală U.D.O. împreună cu noul chitarist Bill Hudson. Alături de acesta, formațiile Firewind, Evergrey și Soen completează lista de headlineri.

Firewind, trupa înființată de chitaristul Gus G., vine pentru prima dată în România. Cu un heavy metal epic şi melodios, cântat în forţă şi pigmentat de solo-urile virtuoase ale lui Gus G., Firewind a depăşit graniţele continentului european, urcând pe scene din întreaga lume. În cadrul acestui eveniment, trupa își va promova cel mai recent produs discografic - "Immortals", primul album conceptual al trupei, concentrându-se pe istoria Greciei Antice, mai precis pe bătăliile de la Termopile şi Salamis.

Sound-ul Evergrey, un amestec bine dozat de dark, melodic şi progressive metal, este semnătura sonoră inconfundabilă a uneia dintre cele mai apreciate trupe suedeze ale momentului. Cu o carieră ce se întinde peste două decenii şi cu zece albume de studio la activ, Evergrey face parte din prima ligă a metalului european, fiind o prezenţă constantă în topurile de gen şi pe marile scene din întreaga lume.

În premieră în România, grupul suedez Soen aduce sonorități progresive pe scena festivalului Posada Rock 2017. Proiect iniţial al unor foști membri din trupe celebre precum Opeth sau Testament, Soen îmbină complexitatea metalului progresiv cu feelingul melodic, iar rezultatul este de o coeziune surprinzătoare, mergând de la sonorităţi moderne până la o atmosferă retro care trimite la Pink Floyd.

Kempes, Taine, Gothic, Invader și Arashai sunt primele trupe româneşti care se alătură headlinerilor internaţionali.

Kempes este trupa formată în jurul lui Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea de aur a rockului românesc, cunoscut pentru cariera sa alături de Cargo şi Rezident EX.

Taine are în spate o carieră de aproape 25 de ani, timp în care a crescut constant, devenind una dintre trupele emblematice ale metalului progresiv autohton.

Cu o intensă activitate de peste 20 ani, Gothic este una din primele trupe de metal dur din România, având peste 500 de concerte la activ, atât în țară, cât și în străinătate și fiind multipremiată la festivalurile autohtone.

Invader a fost revelația ediției de anul trecut a festivalului Posada Rock, unde au convins atât publicul, cât și juriul, câștigând Marele Premiu. Trupa are un stil și un sound închegat, care duce cu gândul spre death metalul melodic scandinav.

Cei patru membri ai trupei Arashai își trag inspirația din stoner, nu metal și grunge, iar stilul rezultat are o personalitate sonoră puternică, marcat de riffuri de chitară, care pun publicul în mișcare.

Festivalul va rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale acestui gen muzical, din țară și străinătate.

Vezi mai multe știri și materiale despre ArashaiGothicOvidiu Ioncu KempesTaineUDO Dirkschneider

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE