Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Posada Rock 2017 la Campulung Muscel

Data: vineri, 1 septembrie 2017- 3 septembrie 2017Ora de incepere: 15:00 Locatie:
Campulung Muscel,
Campulung Muscel 38542
- Vezi adresa si harta
Organizator: Asociaţia Rock Culture

Posada Rock 2017 va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel în perioada 1-3 septembrie 2017.

Bilete Posada Rock 2017

  • Bilet pentru o zi (presale 1) - 20 lei
  • Abonament (presale 1) - 50 lei

Primul headliner anunțat la această ediție a festivalului Posada Rock este Udo Dirkschneider, veteranul rock-ului german. Vocea sa inconfundabilă, care este sufletul atâtor hituri nemuritoare precum "Metal Heart", "Princess Of The Dawn" și "Balls to the Wall", se va auzi live pe scena Posada Rock 2017. Udo va fi acompaniat și de această dată de muzicienii din trupa sa actuală U.D.O. împreună cu noul chitarist Bill Hudson. Alături de acesta, formațiile Firewind, Evergrey și Soen completează lista de headlineri.

Firewind, trupa înființată de chitaristul Gus G., vine pentru prima dată în România. Cu un heavy metal epic şi melodios, cântat în forţă şi pigmentat de solo-urile virtuoase ale lui Gus G., Firewind a depăşit graniţele continentului european, urcând pe scene din întreaga lume. În cadrul acestui eveniment, trupa își va promova cel mai recent produs discografic - "Immortals", primul album conceptual al trupei, concentrându-se pe istoria Greciei Antice, mai precis pe bătăliile de la Termopile şi Salamis.

Sound-ul Evergrey, un amestec bine dozat de dark, melodic şi progressive metal, este semnătura sonoră inconfundabilă a uneia dintre cele mai apreciate trupe suedeze ale momentului. Cu o carieră ce se întinde peste două decenii şi cu zece albume de studio la activ, Evergrey face parte din prima ligă a metalului european, fiind o prezenţă constantă în topurile de gen şi pe marile scene din întreaga lume.

În premieră în România, grupul suedez Soen aduce sonorități progresive pe scena festivalului Posada Rock 2017. Proiect iniţial al unor foști membri din trupe celebre precum Opeth sau Testament, Soen îmbină complexitatea metalului progresiv cu feelingul melodic, iar rezultatul este de o coeziune surprinzătoare, mergând de la sonorităţi moderne până la o atmosferă retro care trimite la Pink Floyd.

Kempes, Taine, Gothic, Invader și Arashai sunt primele trupe româneşti care se alătură headlinerilor internaţionali.

Kempes este trupa formată în jurul lui Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea de aur a rockului românesc, cunoscut pentru cariera sa alături de Cargo şi Rezident EX.

Taine are în spate o carieră de aproape 25 de ani, timp în care a crescut constant, devenind una dintre trupele emblematice ale metalului progresiv autohton.

Cu o intensă activitate de peste 20 ani, Gothic este una din primele trupe de metal dur din România, având peste 500 de concerte la activ, atât în țară, cât și în străinătate și fiind multipremiată la festivalurile autohtone.

Invader a fost revelația ediției de anul trecut a festivalului Posada Rock, unde au convins atât publicul, cât și juriul, câștigând Marele Premiu. Trupa are un stil și un sound închegat, care duce cu gândul spre death metalul melodic scandinav.

Cei patru membri ai trupei Arashai își trag inspirația din stoner, nu metal și grunge, iar stilul rezultat are o personalitate sonoră puternică, marcat de riffuri de chitară, care pun publicul în mișcare.

Festivalul va rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu formații importante ale acestui gen muzical, din țară și străinătate.

Citește mai multe despre ArashaiGothicOvidiu Ioncu KempesTaineUDO Dirkschneider

Calendar concerte

<< aug. 2018 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

CLOSE
CLOSE