Urmărește-ne în Social Media

rock

Posada Rock 2012

 • Data
  vineri, 7 septembrie 2012 - duminică, 9 septembrie 2012
 • Ora de începere
  n/a
 • Tip locație
  Obiective turistice
 • Loc
  Campulung Muscel,
  Campulung Muscel
 • Acces
  20 - 40 RON
Poster eveniment Posada Rock 2012

Festivalul Posada Rock reprezintă o tradiție veche ce datează din 1986 care după o absență, a fost reluată anul trecut. Posada Rock 2012 va aduce unele noutăți la Câmpulung Muscel.

Menţinându-și postura de festival-concurs, Posada Rock  intră în categoria evenimentelor cu participare internationala aducând pe scenă numele sonore ale rock-ului mondial. Această mișcare este comentată de organizatorii festivalului: „Posada Rock își păstrează caracterul de rampă de lansare pentru trupele rock și câștigă la capitolul spectacol.”

Stadionul Municipal din Campulung Muscel va găzdui Posada Rock în perioada 7 – 9 septembrie. Posada Rock este organizat de Primaria Municipiului Campulung, în parteneriat cu Asociația Ost Cultural Events și Cavalleria Events.

Ediţia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduieşte festivalul, iar camparea în acest spaţiiu va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Bilete şi abonamente

Bilet de o zi - 20 RON

Abonament pentru trei zile - 40 RON

Biletele se găsesc în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti sau online pe: Eventim şi My Ticket.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 august 2012. Ref #38543

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.