Urmărește-ne în Social Media

world music

PLAI Festival 2023

Poster eveniment PLAI Festival 2023

De 17 ani, PLAI aduce o lume întreagă împreună, prin muzica din toate colțurile ei, prin activități care vorbesc despre mediu, subiecte sociale, pasiuni, abilități, realități - toate împreună pentru a sărbători diversitatea în toate formele ei. Festivalul revine cu cea de-a 18-a ediție, ce va avea loc în perioada 8-10 septembrie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Bilete PLAI Festival 2023

  • Abonament presale - 200 lei

Organizatorii vor oferi în curând mai multe detalii despre ediția din acest an.

PLAI nu este doar un festival de muzică. Este un eveniment pentru toate vârstele, plin de activităţi menite să nască pasiuni şi presărat cu muzică bună din toate colţurile lumii. Diversitatea, în toate formele ei, este la ea acasă. Astfel s-a născut acest eveniment-fenomen care, pe lângă world music, promovează şi dezvoltă o reţea importantă de organizaţii non-profit şi mediu creativ, cu peste 30 de entităţi implicate în fiecare an.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 ianuarie 2023. Ref #151995

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.