Urmărește-ne în Social Media

world music

PLAI Festival 2021

Poster eveniment PLAI Festival 2021 Poster eveniment PLAI Festival 2021 │ FOTO: www.facebook.com

PLAI Festival revine cu o nouă ediție ce va avea loc în perioada 10-12 septembrie 2021 la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, loc în care cultura urbană și folclorul se intersectează și se completează. Un loc în care te simți familiar de când ai intrat, dar pe care continui să-l descoperi de fiecare dată.

Bilete PLAI Festival 2021

  • Abonament - 118 lei
  • Bilet pe zi - 78 lei

Reguli de acces:

Este permisă participarea la festival doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS- CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării festivalului).
  • minorii sub 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la festival și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Primii artiști anunțați pentru PLAI Festival 2021 sunt DakhaBrakha și Richard Bona & Alfredo Rodriguez Trio. Organizatorii vor reveni în curând cu mai multe detalii.

PLAI nu este doar un festival de muzică. Este un eveniment pentru toate vârstele, plin de activităţi menite să nască pasiuni şi presărat cu muzică bună din toate colţurile lumii. Diversitatea, în toate formele ei, este la ea acasă. Astfel s-a născut acest eveniment-fenomen care, pe lângă world music, promovează şi dezvoltă o reţea importantă de organizaţii non-profit şi mediu creativ, cu peste 30 de entităţi implicate în fiecare an.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 septembrie 2021. Ref #141413

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.