Urmărește-ne în Social Media

clasica

Placido Domingo

Poster eveniment Placido Domingo

UPDATE: Placido Domingo a fost nevoit să-și anuleze călătoria în România, din motive medicale. Concertul din București a fost amânat pentru data de 4 noiembrie 2024. 

Conform unui document medical oficial primit și pus la dispoziția organizatorilor, Placido Domingo a fost diagnosticat cu bronșită acută fapt pentru care i-a fost impusă o perioadă de repaus vocal de cel puțin 10 zile.

Legendarul cântăreț de operă Placido Domingo va susține un concert la Sala Palatului din București pe 26 februarie 2024. Domingo va fi acompaniat de soprana Adela Zaharia şi de Valahia Symphony Orchestra, avându-l la pupitru pe dirijorul spaniol Jordi Bernàcer. Pe scenă vor mai urca şi fiul artistului, Placido Domingo Jr, dar şi tenorul român Alin Stoica.

Bilete concert Placido Domingo la București

  • VIP - 690 lei + taxe
  • Categoria 1 - 590 lei + taxe
  • Categoria 2 - 490 lei + taxe
  • Categoria 3 - 390 lei + taxe
  • Categoria 3 Premium - 420 lei + taxe
  • Categoria 4 - 290 lei + taxe
  • Categoria 5 - 190 lei + taxe - sold out

Cântăreț și dirijor, tenor și bariton, Placido Domingo e unul dintre cei mai apreciați artiști de operă. Repertoriul său include peste 150 de roluri, performanță pe care nu a mai atins-o nimeni, și este considerat de critici "Om al Renașterii", pentru o carieră strălucitoare și pentru remarcabile contribuții umanitare, răsplătite cu premii de prestigiu și o prețuire globală.

Alături de legendarul tenor, în evenimentul de la București vor evolua apreciata soprană Adela Zaharia, care face furori la Deutsche Oper Berlin, după ce s-a impus pe scena lirică mondială prin premii câștigate la Operalia și la Haricleea Darclée International Competition, precum și Valahia Symphony Orhestra, condusă de faimosul dirijor Jordi Bernacer, dirijor asociat al lui Zubin Mehta, al lui Georges Prêtre și, mai cu seamă, al maestrului Lorin Maazel, care l-a desemnat, în 2007, dirijor asociat al Festivalului Castleton.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 februarie 2024. Ref #157445

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.