Urmărește-ne în Social Media

rock

Placebo

Poster eveniment Placebo

UPDATE: Concertul Placebo a fost reprogramat din nou, pentru 2023. Trupa a anunțat organizatorii ca din cauza unor probleme de sănătate în familia unuia dintre membrii trupei trebuie să anuleze show-urile din Elvetia și Romania și că acestea se vor reprograma în 2023 la o dată care va fi anunțată ulterior.

Info bilete:

Toți fanii care nu doresc să aștepte noua dată din vara lui 2023 sunt rugați să folosească www.iabilet.ro/retur pentru a-și recupera banii până pe 24 august. Totul este automat. Daca nu efectuați o cerere de refund până pe 24 august, biletele rămân valabile pentru noua dată din 2023.

Placebo ar fi trebuit să concerteze pe 17 august la Arenele Romane, asta după ce evenimentul fusese inițial programat să aibă loc la Romexpo, pe 13 iulie.

Bilete concert Placebo la Arenele Romane

  • Organizatorii vor reveni în curând cu detalii despre bilete.

Placebo se numără printre cele mai cunoscute formații din Marea Britanie. Bazele acesteia au fost puse în 1994 de solistul și chitaristul Brian Molko și de basistul Stefan Olsdal, artiști care activează în continuare alături de trupă. Până în prezent, trupa a lansat șapte albume de studio, toate ajungând în TOP 20 în Regatul Unit, și adunând peste 11 milioane de unități vândute în întreaga lume.

Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artiști de talie mondială precum David Bowie, Michael Stipe sau Justin Warfield. Printre muzicienii care i-au influențat pe membrii trupei Placebo se numără David Bowie, Iggy Pop, Nirvana sau Depeche Mode. Cu toate acestea, muzica trupei a dobândit o identitate proprie, iar, la rândul său, a influențat artiști precum My Chemical Romance sau Panic! at the Disco.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 august 2022. Ref #142731

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.