Urmărește-ne în Social Media

pop

PINK LIGHT w/ Antonia, Vunk

Poster eveniment PINK LIGHT w/ Antonia, Vunk
 • Data
  sâmbătă, 6 octombrie 2018
 • Ora de începere
  21:30
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Berăria H,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Antonia și Vunk urcă pe scena Berăriei H pe 6 octombrie 2018 pentru evenimentul PINK LIGHT. Artiștii vor susține un concert caritabil pentru victimele cancerului de sân.

Bilete concert PINK LIGHT w/ Antonia, Vunk la Berăria H

 • Categoria A (în fața scenei cu loc la masă) - 80 lei
 • Categoria B (acces general cu loc la masă) - 60 lei
 • Categoria C (părțile laterale cu loc la masă) - 40 lei

*valoarea biletelor va fi donată Asociației MAME pentru proiectul Planeta Roz care sprijină victimele cancerului de sân

Antonia și-a început cariera de artist în România, în anul 2010, cu melodia "Morena". Piesa a devenit hit imediat, iar fanii au îndrăgit-o pentru talentul ei aparte. Cariera sa ascendentă, presărată de melodii dance și house-club, toate devenite hit-uri, a fost recunoscută atât în România, cât și peste hotare de numeroși fani, televiziuni, radiouri și case de discuri.

În 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri: „Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizări), „Iubirea mea” (peste 33 de milioane de vizualizări), „Amya” (peste 16 milioane de vizualizări), toate apreciate de fanii artistei. Cu GGirls, Antonia a lansat „Milk and Honey” și cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, piesa „El Amor”. Cea mai proaspătă melodie este "Sahara", o colaborare cu Alex Velea și Lino Golden, lansată în luna iulie a acestui an.

Timp de 14 ani, membrii formației - Victor, Alex, Nicu și Cornel - au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine Vunk. Astăzi, Vunk înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Daniel Ionuț Onel și Gabi Maga.

Vunk are în repertoriu hit-uri precum: "Pleacă", "Așa și", "Scapă-mă de ea" sau "Numai la doi". În mai 2017, s-a lansat cel de-al optulea album al trupei, "Extrovertit", în cadrul unui show indoor spectaculos - "Secretul tău".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 septembrie 2018. Ref #116327

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.