Urmărește-ne în Social Media

pop

Alina Sorescu și picii lu' Soreasca

Poster eveniment Alina Sorescu și picii lu\' Soreasca

Pe 1 iunie, de la ora 11:00, sunteți așteptați la Arenele Romane, la un show cu Alina Sorescu și picii lu' Soreasca. Veți avea parte de muzica si dans, dar și de invitatț speciali, într-o zi dedicată celor mici.

Bilete Alina Sorescu și picii lu' Soreasca

  • VIP (earlybird) - 117,24 lei
  • Golden Circle (earlybird) - 96,65 lei
  • Acces General (earlybird) - 76,05 lei

Alina Sorescu cântă de la patru ani, de când Ioan Luchian Mihalea a selecționat-o în grupul MiniSong. A câștigat concursuri și festivaluri de muzică pentru copii, iar la 10 ani a lansat primul album. A cântat pe cele mai importante scene din țară, dar și din afară, lansând patru albume muzicale.

În 2011, a lansat Atelierul de Muzica și Prezență Scenică pentru Copii. A evoluat treptat și a devenit un reper în lumea celor mici, astfel trupa ei s-a definit tot mai mult și se cheamă acum "Picii lu' Soreasca". Alături de ea, la cursuri și pe scenă, picii capătă încredere în ei și ajung să se simtă în lumina reflectoarelor ca acasă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 februarie 2023. Ref #152470

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.