Urmărește-ne în Social Media

world music

PIAF! The Show - Nathalie Lermitte

Poster eveniment PIAF! The Show - Nathalie Lermitte

PIAF! The Show, spectacolul care a electrizat Broadway-ul, în interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, ajunge și în România. Evenimentul va avea loc pe 3 martie 2024 la Sala Palatului din București.

!Evenimentul este reprogramat din 3 octombrie 2023. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete PIAF! The Show la Sala Palatului

  • Categoria 1 - 415 lei
  • Categoria 2 - 345 lei
  • Categoria 3 - 275 lei
  • Categoria 4 - 215 lei
  • Categoria 5 - 155 lei

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentații în peste 50 de țări, depășind vânzări de peste un milion de bilete.

Conceput și regizat de Gil Marsala, PIAF! The Show este considerat de apropiații lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței și s-a jucat cu casa închisă pe scenele unor celebre teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

În PIAF! The Show, Nathalie Lermitte poarta spectatorul prin cariera și viața "Micii Privighetori" - cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau "Milord", într-o scenografie originală și proiecții în premieră ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate până în prezent.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 octombrie 2023. Ref #153025

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.