Urmărește-ne în Social Media

world music

PIAF! The Show - Nathalie Lermitte

Poster eveniment PIAF! The Show - Nathalie Lermitte

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

PIAF! The Show, spectacolul care a electrizat Broadway-ul, în interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, ajunge și în România. Evenimentul va avea loc pe 3 martie 2024 la Sala Palatului din București.

!Evenimentul este reprogramat din 3 octombrie 2023. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

RECOMANDARE: Nathalie Lermitte a cântat povestea lui Edith Piaf într-un show plin de emoție și teatralitate - Recenzie concert

Bilete PIAF! The Show la Sala Palatului

  • Categoria 1 - 373,5 lei + taxe
  • Categoria 2 - 310,5 lei + taxe
  • Categoria 3 - 247,5 lei + taxe
  • Categoria 4 - 193,5 lei + taxe
  • Categoria 5 - 139,5 lei + taxe

Reguli de acces concert PIAF! The Show la Sala Palatului

Accesul în Sala Palatului se va face începând cu ora 19:00, urmând că spectacolul să înceapă în jurul orei 20:00.

Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 19:00, ora deschiderii oficiale a porților de acces.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunțit la solicitarea agenților de securitate.

Accesul copiilor, indiferent de vârstă, va fi permis doar în baza unui bilet valid propriu. Minorii cu vârstă sub 16 ani trebuie însoțiți de un adult, posesor și el de bilet propriu.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

  • băuturi și produse alimentare cumpărate din afară perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, umbrele, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel ori aparate GoPro.

Alte informații utile:

Organizatorii recomandă spectatorilor că, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Băuturi răcoritoare și snacks-uri vor fi comercializate de către chioșcul Sălii Palatului.

Biletele oferă acces doar pe locurile pentru care au fost achiziționate. Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare, o singură dată. Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea și/ sau revânzarea biletelor sunt ilegale.

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentații în peste 50 de țări, depășind vânzări de peste un milion de bilete.

Conceput și regizat de Gil Marsala, PIAF! The Show este considerat de apropiații lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței și s-a jucat cu casa închisă pe scenele unor celebre teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

În PIAF! The Show, Nathalie Lermitte poarta spectatorul prin cariera și viața "Micii Privighetori" - cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau "Milord", într-o scenografie originală și proiecții în premieră ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate până în prezent.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 martie 2024. Ref #153025

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.