Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Phoenix & Friends la Quantic Club

Raportează erori Data: vineri, 19 aprilie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
Quantic Club,
București 91594

Pe 19 aprilie, cu ocazia zilei de naștere a liderului Nicu Covaci, precum și a 57 de ani de Phoenix, în Club Quantic vă așteaptă un concert-eveniment "Phoenix & Friends". Alături de Phoenix, pe scenă, vor urca invitați speciali din zona rock-ului, muzicieni de valoare care au schimbat, fiecare în felul lui, fața muzicii românești, dar și artiști care aparțin altor genuri muzicale, cu care Phoenix a colaborat de-a lungul timpului. Astfel, printre artiști se numără IRIS, Dan Andrei Aldea, Artan, Sanctuar, Maria Casandra Hauși, Sabina Abrudian, Mircea Florian, Bogdan Muntenita. Doar Atât, Axis și Corbu.

Bilete concert Phoenix & Friends în Club Quantic

  • Presale - 40 lei

La început a fost folclorul. Muzica brută, învățată să ne spună trăirile, să ne arate natura, să ne vorbească despre identitate și despre ceea ce ne aparține. Expresie completă și complexă a tuturor simțurilor autentice românești, a rezistat oricăror încercări de falsificare pe care secolul XX i le-a propus. A trebuit să vină deceniul șapte pentru ca Phoenix să-i răstoarne cuvintele în necuvinte, să disocieze ce era trainic sudat, să asocieze ce la început părea incomunicabil, și folclorul arhaic să primească, astfel, dimensiunea ce i se cuvenea: modalitatea de exprimare modernă.

Legenda trupei Phoenix începe cu Nicu Covaci, artistul care a realizat prima conexiune între folclorul arhaic românesc, precreștin și muzica rock, aducând în fața publicului un nou gen de muzică: etno-rock, care timp de peste jumătate de veac l-a caracterizat.

Vezi mai multe știri și materiale despre Adrian Pleșca (Artan)IrisPhoenix

Calendar concerte

<< apr. 2019 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE