Urmărește-ne în Social Media

rock

Phoenix - concert aniversar

Poster eveniment Phoenix - concert aniversar

Pe 19 aprilie, trupa Phoenix va susține un concert special la Arenele Romane (în cort), cu ocazia aniversarii lui Nicu Covaci a 76 de ani. Invitații speciali ai evenimentului sunt Ovidiu Lipan Țăndărică, Manni Neumann, Titi Dragomir, Cristian Hrubaru, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Marius Pop, Tavi Colen, Crivăț și Luparu de la Bucovina, Bogdan Munteniță, Alin Dincă și Balauru de la Trooper, Alin Oprea și Ștefan Valentin.

Bilete Phoenix - concert aniversar la Arenele Romane

  • Golden Circle - 148,14 lei
  • Acces General - 106,95 lei

Trupa Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Membrii formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock și ajungând la etno - rock. Piese precum "Vremuri", "Fată Verde", "Negru Vodă ", "Strunga", "Canarul", "Mugur de fluier", "Mica ţiganiadă" și "Nunta" sunt capodopere care încă scriu istoria Phoenix.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 aprilie 2023. Ref #153281

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.