Urmărește-ne în Social Media

rock

Phoenix și Celelalte Cuvinte

Poster eveniment Phoenix și Celelalte Cuvinte

Phoenix și Celelalte Cuvinte promit un show memorabil la Arenele Romane din București, programat pentru 15 decembrie 2023. Evenimentul are loc în cort încălzit.

Bilete concert Phoenix și Celelalte Cuvinte la Arenele Romane

  • earlybird: 139 lei Golden Circle (în fața scenei) și 99 de lei Acces General
  • presale: 150 lei Golden Circle și 120 lei Acces General
  • la acces: 180 de lei Golden Circle și 140 de lei Acces GEneral

Info bilete:

  • se pun în vânzare doar 400 de bilete la Golden Circle și 1700 de bilete în total
  • copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult cu bilet
  • la prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing

Trupa Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Membrii formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock și ajungând la etno - rock. Piese precum "Vremuri", "Fată Verde", "Negru Vodă ", "Strunga", "Canarul", "Mugur de fluier", "Mica ţiganiadă" și "Nunta" sunt capodopere care încă scriu istoria Phoenix.

Lansată în anii '80, trupa Celelalte Cuvinte s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorită metaforelor și muzicalității deosebite, ca în "Iarbă prin păr", "Un sfârșit e un început" sau "Fără cuvinte", dar și pentru unicele solo-uri de chitară și tobe într-un pur heavy metal ca în "Se lasă rău".

Recent, trupa a lansat "Lumea asta", album ce propune o abordare nouă, dar păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-a obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 iunie 2023. Ref #154199

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.