Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Petra Acker & The Band la ARCUB - Sala Mare (Hanul Gabroveni)

Raportează erori Data: joi, 9 mai 2019Ora de incepere: 20:00 Loc: Organizator: ARCUB Primăria Municipiului București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Petra Acker & The Band vor susține un recital pe 9 mai 2019 la ARCUB. Concertul face parte din stagiunea de jazz Artist in Residence, curatoriată de Cristian Soleanu și organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB.

Bilete Petra Acker & The Band la ARCUB

  • Categoria 1 - 35 lei
  • Reducere (elevi/studenți/pensionari) - 25 lei

Petra Acker vine pe scena ARCUB alături de trupa ei, "The Band" - Michael Acker, Albert Tajti și Gabi Matei într-un concept dinamic și versatil. "Changing" este un concept audio-vizual cu o puternică semnificație pentru Petra, piesele fiind compuse de-a lungul a mai multor ani, fiind inspirate din diverse întâmplări și stări sub semnul schimbărilor neașteptate care ne arată drumul spre mai bine. Ele vorbesc despre viață pe toate planurile, despre iubire și dor, zâne și natură, având ca fir narativ tematica regăsirii propriei identități, transpuse într-un melanj stilistic ce cuprinde afrobeat, jazz, psihedelic, r’n’b și lofi hip-hop, cu nuanțe ambientale și electro.

Concertul de la ARCUB va fi completat de intervențiile chitaristul Dan Mitrofan, unul dintre cei mai prolifici compozitori și chitariști din tânăra generație de jazz românesc și de grupul de improvizație vocală "Circle Sounds", înființat de Petra Acker în 2017. Ivona Cătană – artist vizual - va transpune povestea muzicii prin culori și forme de-a dreptul hipnotizante, deschizând un univers cu totul nou.

Stilul Petrei Acker este definit de o voce profundă, spontaneitate creativă și experiența unui drum lung prin diferite genuri muzicale și tonalități – mergând de la melodii clasice, în registrul sopran, până la rezonanțe mai joase, tipice muzicii gospel, funk, soul, R&B, electro, folclor sau blues, iar experiența ei muzicală este completată de colaborări cu numeroși muzicieni din țară și străinătate (Joel Holmes, Elly Wright, Jimmy Madison, Chimie etc). Activitatea de pe scenă este completată, în afara scenei, mai ales de compoziția muzicală și de munca alături de trupe tinere, muzicieni în devenire, studenți, elevi sau iubitori de exprimare muzicală.

Vezi mai multe știri și materiale despre Petra Acker

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE