Urmărește-ne în Social Media

electronica

Peter Gate - The Deep Sound of Space

Poster eveniment Peter Gate - The Deep Sound of Space

The Deep Sound of Space este un proiect muzical conceptual, creat de Peter Gate, care îmbină muzica electronică cu inserții melodic clasice, având în centrul creației dorința de inovare, iar Universul ca sursă de inspirație. Publicul va putea asculta live acest concert la ARCUB pe 9 octombrie 2019, de la ora 18:30.

Bilete Peter Gate - The Deep Sound of Space

  • Acces General - 50 lei

Piesele ce vor alcătui programul concertului fac parte din noul album intitulat  "3 6 9", care va fi lansat în luna septembrie 2019. Primul clip video al acestui album este creația artistului vizual Matei Băcanu și este dedicat piesei "Afterman". Întregul clip este o animație 3D care surprinde în profunzime conceptul unei rase umane post apocaliptice bazată pe existența acestei rase hibride prin sunet.

The Deep Sound of Space este o continuare a proiectului de excelență The Deep Sound of Maramureș, un proiect inclus în cursurile profesorului Lee Blackstone de la New York State University, SUA.

Acest proiect care a promovat valorile României și ale Maramureșului prin sunetele tradiționale îmbinate cu muzica experimental-electronică, s-a bucurat de un success internațional în numeroase concerte în țară și străinătate, și totodată în transmisia specială la New York.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 august 2019. Ref #127555

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.