Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Pet Shop Boys

Poster eveniment Pet Shop Boys

Pet Shop Boys se întorc la București după 14 ani, în cadrul turneului mondial "The Greates Hits Live". Concertul va avea loc la Arenele Romane din București pe 4 iulie 2022.

Bilete concert Pet Shop Boys la Arenele Romane

Bilete se vor pune în vânzare începând cu 21 octombrie și vor avea următoarele prețuri:

 •  VIP (cu loc în tribună) - 339 lei în earlybird, 359 lei în presale și 380 la intrare
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 259 lei în earlybird, 279 în presale și 300 la intrare
 • Acces General (cu loc în tribună) - 179 lei în earlybird, 199 lei în presale și 230 lei la intrare

Info acces:

 • Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.
 • Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
 • Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
 • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
 • La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 12 lei.
 • Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
 • Organizatorii vor amenaja suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Aceștia recomandă totuși să veniți la concert din timp. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
 • Accesul cu umbrele este interzis.

Pet Shop Boys este unul dintre cele mai de succes duo-uri din istoria muzicala a Marii Britanii cu peste 22 de single-uri în Top 10 UK și patru numărul unu: "West End Girls", "It's a Sin", "Always on My Mind" și "Heart".

În cadrul show-urilor lor live din ultimii 30 de ani, Pet Shop Boys au creat un stil numit "pop musical teatre". The Independent au scris despre cel mai recent turneu al trupei: "Cariera lor a arătat că muzica pop și arta de calitate pot coexista și pot în același timp să atingă forme muzicale superioare", iar Daily Telegraph a adăugat faptul că: "show-ul lor live combină cultura de calitate, clubbingul, teatrul și cinematografia, dar și satira politică alături de un show extraordinar de lasere".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 noiembrie 2021. Ref #142750

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.