Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Pepiniera: Baby Elvis & Astro Generale la Expirat Club

Raportează erori Data: marți, 5 noiembrie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
Expirat Club,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 5 noiembrie 2019 ești invitat în Expirat Halele Carol să "guști" din cele mai proaspete produse muzicale de la producători locali - și nu numai. "Pepiniera" își propune să promoveze muzica nouă de calitate și să ajute publicul să se orienteze prin desișurile sonore contemporane - pentru că artiștii tineri și entuziaști merită o audiență pe măsură. Pe scenă vor urca trupele Baby Elvis și Astro Generale.

Bilete Pepiniera: Baby Elvis & Astro Generale în Expirat Halele Carol

  • Presale - 20 lei

Baby Elvis există de prin primăvara anului 2015 după ce Alex, Mark, Oscar și George au dat primul jam împreună într-un beci al unei mori părăsite din Oradea. Trupa și-a găsit rapid soundul specific: garage rock + fuzz + loud f’in drums, condimentate cu influențe indie, synthpop și psyche rock. De atunci băieții au cântat prin fiecare colț al țării, bifând și o apariție la Electric Castle în 2018. Baby Elvis  și-a făcut cunoscută muzica și în Ungaria, cântând în orașe precum Debrecen și Budapesta și participând la festivaluri precum LeszFeszt Kisvárda sau KERET Szülihat (Budapesta).
La sfârșitul lui ianuarie, 2019, trupa a lansat single-ul "Cry Wolf", piesa ce promite apariția unui nou material discografic, follow-up al albumului de debut, "White Elephant", lansat în mai, 2016.
RECOMANDARE: Baby Elvis - spontaneitate pe ritmuri de rock

Astro Générale s-a format în vara anului 2018 după ce o serie de coincidențe i-a determinat pe orădenii Alex și Florin să descopere profilul obscur de SoundCloud al lui Vlad, arădean la origine, dar locuitor al Timișoarei. Trupa și-a pus bazele în Oradea după ce l-a recrutat și pe Mark. Până în prezent băieții au lucrat la "punerea în scenă" ale principalelor compoziții ale lui Vlad, pe parcurs formându-se o legătură puternică între membrii trupei, legătură ce a dus la crearea unor noi piese, dar și la alegerea numelui trupei după o noapte revelatoare petrecută de ei într-un bar din Paris. Astro Générale înseamnă explorarea unor orizonturi sonice distincte pornind de la influențele retrofuturstice și psihedelice din anii '60 și vibe-ul disco din anii '70. Adăugând elemente de post-punk revival și indie, ‘le Générale’ reușește să-și creeze un sound specific în care se reunesc personalitățile diferite ale fiecărui membru al trupei.

În aprilie 2019, trupa și-a făcut debutul prin lansarea primului single numit "Play", un mix de chitare catchy, tobe energice, bass fuzzy și o voce care te face să îți imaginezi ce s-ar fi întâmplat dacă Josh Homme era un personaj de benzi desenate cu iz de Errol Flynn, aflat într-o misiune de salvare a galaxiei. Toate acestea sunt aromatizate de synth-urile de pe fundal, venite parcă din deep space sa te ducă cu gândul la supernove și quasari.

Vezi mai multe știri și materiale despre Baby Elvis

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE