Urmărește-ne în Social Media

rap

Paraziții

Afiș Concert Paraziții 2015

Paraziții vin cu un concert în club B52 pe 2 aprilie.  Vino cu multă energie de acasă, căci după concert va urma și un after-party.

Istoria Paraziții începe în 1994, odată cu lansarea primului single al trupei, „În Jur”. Un an mai târziu apare albumul de debut, „Poezii Pentru Pereţi”, al doilea material discografic de muzică rap din România, după RACLA şi înainte de BUG MAFIA. Succesul vânzărilor atrage atenţia casei de discuri „Digital Records” și apare un nou album Paraziții, „Nimic Normal”.

„Suta”, lansat în 1997, devine albumul rap al anului, vânzările depăşind aşteptările. Urmează o serie de concerte prin ţară şi apariţii pe diferite compilaţii.

În urma unor emisiuni dedicate scenei hip-hop din România, realizate de managerul trupei la radio FM4 AUSTRIA, Paraziţii atrag atenţia casei de film „Lotus Film” din Viena, care devine interesată de o colaborare în vederea realizării coloanei sonore a filmului NORDRAND. Lucru realizat, astfel că Paraziţii devin prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K ( martie 1999).

În 2009 este lansat albumul „Slalom printre cretini (remix)”, album promovat împreună cu ziarul „Gazeta sporturilor”. Ultimul album Paraziții a apărut în 2010 – „Tot ce e bun tre să dispară”.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 februarie 2015. Ref #76559

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.