Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ozana Barabancea - "Ninge cu iubire peste timp" la Sala Dalles

Raportează erori Data: duminică, 22 decembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Dalles,
București 32586
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Pe 22 decembrie, Ozana Barabancea aduce la Sala Dalles în prag de sărbători concertul "Ninge cu iubire peste timp", un proiect de suflet al artistei, cu un repertoriu variat şi plin de melodie, ritm şi culoare.

Bilete concert Ozana Barabancea la Sala Dalles

  • Balcon - 70 lei
  • Parter - 70 lei

Ozana Barabancea, una din vocile de aur ale muzicii româneşti, alături de invitații săi: compozitorul Cristian Faur, sopranele Ina Elena Dincă, Oana Șerban și Mihaela Alexa, mezzosoprana Alina Dragnea, solista Iulia Burcă, cunoscuta Oana Sârbu și pianistii Sorin Zlat și Alexandru Burcă vor urca pe scenă sălii Dalles.

"Acest proiect de suflet este gândit cu inima și îl consider terapie pentru suflet! Mulțumesc celor care au încredere în mine și în arta mea", a spus Ozana Barabancea.

Îndrăgita cântăreață de jazz şi music hall, artist liric al Operei Naționale Române și om de televiziune, Ozana Barabancea strânge ropote de aplauze la fiecare concert cu vocea ei inconfundabilă.

Vezi mai multe știri și materiale despre Ozana Barabancea

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE