Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Ovidiu Lipan Ţăndărică la Sala Palatului

Ovidiu Lipan Ţăndărică Raportează erori Data: duminică, 27 noiembrie 2011Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Ovidiu Lipan Tzandarica and the Balkanic ExplosionOvidiu Lipan Ţăndărică va concerta pe 27 noiembrie 2011 la Sala Palatului în cadrul spectacolului Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion.

Din line-up ul serii mai fac parte: Fanfara 10 prăjini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Rona Hartner, Delia Matache, percuţionişti şi instrumentişti din Columbia, Egipt și Rwanda.

Ovidiu Lipan Ţăndărică este un artist complex şi desăvârşit, fiind unul din protagoniştii rockului românesc. Jumătate din viaţă şi-a petrecut-o în Germania, însă după revoluţie a revenit pe meleagurile natale unde a început să promoveze intens cultura muzicală românească. Printre compoziţiile sale de referinţă se numără Natalis, Margareta, Ave Maria sau Tango Toledo, care au devenit piatră de temelie pentru genurile multi-etnice din ţara noastră.

Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion este un spectacol cu muzică de calitate care cu siguranță va impresiona publicul prezent în sală.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești, Sala Palatului şi online pe eventim.ro la următoarele preţuri în funcţie de categorie: Cat 1- 170 lei; Cat 2- 130 lei; Cat 3- 95 lei; Cat 4- 65 lei; Cat 5- 45 lei.

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE