Urmărește-ne în Social Media

rock, world music

Ovidiu Lipan Țăndărică - ONLINE

Poster eveniment Ovidiu Lipan Țăndărică - ONLINE

Pe 22 mai, Ovidiu Lipan Țăndărică, o legendă a muzicii de pretutindeni, concertează special pentru tine și îl poți asculta, chiar de pe canapeaua ta. Evenimentul poate fi urmărit pe platforma Vodafone Împreună Mai Puternici.

Bilete concert online Ovidiu Lipan Țăndărică

  • Împreună #10 - 10 lei
  • Împreună #25 - 25 lei
  • Împreună #50 - 50 lei
  • Împreună #100 - 100 lei

IMPORTANT! Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine.

După ce a concertat pe fiecare continent, Ovidiu Lipan Țăndărică te provoacă să îi asculți acordurile cu mintea și cu trupul, să te învălui în muzică și să nu stai pe loc.

Talentul de geniu al lui Ovidiu Lipan a perseverat și a ajuns la o formă de gândire muzicală care cucerește inimile publicului în fiecare spectacol și oferă acestui concert un sound inedit și o emoție puternică. Ovidiu Lipan Țăndărică este un artist complex și desăvârșit, fiind unul din protagoniștii rock-ului românesc.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 mai 2020. Ref #133205

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.