Urmărește-ne în Social Media

world music

Ovidiu Lipan Țăndărică

Poster eveniment Ovidiu Lipan Țăndărică

Ovidiu Lipan Țăndărică va concerta la Casa de Cultură a Studenților din Craiova cu ocazia lansării unui nou proiect muzical în stil balcanic alături de artiști și prieteni precum Rona Hartner, Stelu Enache, Costică Panțîru și Fanfara 10 Prăjini și Grupul Balcano. Evenimentul va avea loc pe 21 decembrie 2015 începând cu ora 20:00, iar invitații speciali ai serii vor fi Rona Hartner și Stelu Enache, cu participarea Panțîru Brass & Grupul Balcano.

Bilete concert Ovidiu Lipan Țăndărică

  • Biletele costă 60 lei și se găsesc la Casa de bilete a Casei de Cultura a Studenților Craiova

Pentru Ovidiu Lipan Țăndărică colaborare este sinonim cu prietenie. O asemenea prietenie puternică debutează în anul 1999 alături de Fanfara 10 Prăjini, condusă excepțional de talentatul muzician Costică Pantîru. Împreună au exploatat, în compoziții proprii și originale, melodii tradiționale românești din toate zonele țării și din estul Europei. Anul 2004 a însemnat pentru Stelu Enache debutul pe scenă, debut care a avut loc într-un concert aniversar Ovidiu Lipan Țăndărică. Cinci ani mai târziu, Ovidiu Lipan Țăndărică o întâlnește pe artista Rona Hartner, cei doi cântând pentru prima dată la Paris Jazz Festival. Elementul balcanic este susținut de prestația profesionistă a Grupului Balcano.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 decembrie 2015. Ref #85311

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.