Urmărește-ne în Social Media

rock

Overground Showroom: Pinholes

Poster eveniment Overground Showroom: Pinholes

Pe 14 mai, de la ora 20:00, Overground Showroom va găzdui un concert al trupei Pinholes, considerată un grup cu potențial în noul val de muzică underground din România.

Bilete concert Overground Showroom: Pinholes

  • Acces Online - 29 lei

Info acces:

După achiziționarea biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului, pe 11 aprilie de la ora 20:00. În cazul în care cumpărătorul are deja cont pe platformă, concertul va fi automat disponibil în contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Pinholes s-au format în 2011, iar albumul de debut "Zmei" a apărut în 2013. Piese precum "Avem un Loc" sau "Poza" au adunat rapid susținători în circuitul de radio alternativ din țară. Cea de-al doilea album, "Era Pietrelor Neșlefuite", a adus un sunet mai experimental comparat cu debutul, simțindu-se influențele post-rock, art-rock sau shoegaze pe piese precum "Balada Împăratului Roș" sau "Hena".

În ciuda stilului dramatic și a versurilor încăpățânat melancolice, Pinholes și-au creat o bază de fani atrasă de izul melodramatic al rockului alternativ. Cel de-al treilea material complet de studio al trupei a fost lansat în mai 2019 sub titlul "Dorumetru" și a adus și o colaborare în premieră cu Ada Milea pe "Dispozitiv/Aparat de măsurat dorul", una din piesele lansate ca single.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 mai 2021. Ref #139593

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.