Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Overground Showroom: Grimus simfonic – ALTOrchestra 100

Raportează erori Data: vineri, 22 mai 2020Ora de incepere: 20:00 Organizator: Overground Music Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 22 mai, de la ora 20.00, pe Overground Showroom are loc premiera online a concertului Grimus simfonic - ALTOrchestra 100, filmat în noiembrie 2018 la cinema Florin Piersic din Cluj.

Bilete concert Grimus simfonic – ALTOrchestra 100

  • Acces General - 29 lei

După cumpărarea biletelor, veți primi la scurt timp un email cu credențialele de login în platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert timp de o lună din momentul premierei.

Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.).

În toamna anului 2018, formația Grimus și-a reorchestrat simfonic o parte din repertoriu și a susținut o serie de concerte alături de o orchestră simfonică în săli de spectacole din București, Cluj și Iași. Concertele au făcut parte din proiectul național ALTOrchestra 100,  care a marcat 100 de ani de la Marea Unire prin unirea metaforică a două stiluri muzicale diametral opuse: rock alternativ și muzică simfonică. Pe lângă Grimus au mai făcut parte din proiect și formațiile The Mono Jacks, byron, Zdob și Zdub și Robin and the Backstabbers.

"A fost o experiență greu de pus în cuvinte, ni se face pielea de găină chiar și-acum când ne amintim emoțiile de pe scenă. Abia așteptăm să vedem reacțiile fanilor noștri când vor vedea concertul", a declarat Bogdan Mezofi, solistul trupei.

Vezi mai multe știri și materiale despre Grimus

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE