Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica, pop

Overground Nights 3

Afiș Overground Nights 3 Fratelli Studios 2016

Pe 18 martie, continuăm seria de evenimente muzicale, cu o a treia ediție Overground Nights în Fratelli Studios. De data aceasta vor urca pe scenă Otherside, Lucia si Golan. La evenimentele Overground Nights vei putea asculta live artiști cunoscuți și mai puțin cunoscuti din scena românească (alternative, rock, indie, electro, jazz) ce au în comun pasiunea fără margini pentru muzica și intensitatea cu care trăiesc fiecare concert alături de public.

Bilete Overground Nights 3 în Fratelli Studios

  • 40 de lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 februarie 2016. Ref #87224

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.