Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Out Of Doors Fest 2020 la Terasa White Horse Costinești

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: joi, 6 august 2020- duminică, 9 august 2020Ora de incepere: 00:00 Loc: Organizator: Doors Events Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Out Of Doors Fest 2020 a fost ANULAT!

În perioada 6-9 august, Doors Events organizează cea de-a opta ediție a festivalului Out Of Door Fest, unde vor urca pe scenă unele dintre cele mai cunoscute trupe naționale și internaționale, din industria muzicii rock și electro. Evenimentul va avea loc la White Horse Rock'n Roll.

Bilete Out Of Doors Fest 2020

  • Abonament (presale) - 143,03 lei

Trupa Apollo 440 este primul artist internațional anunțat la Out of Doors Fest 2020. Pentru prima data în Costinești, a doua oara în România, Apollo 440 va urca pe scena festivalului în formula de dj set. Apollo 440 este una dintre cele mai cunoscute trupe de muzică electronică, are cinci albume la activ și a cucerit lumea prin compoziții ca "Ain’t talking 'bout dub", "Stop the Rock" și mixuri la piese precum "Don’t fear the reaper" de la Blue Oyster Cult, sau coloana sonoră a filmului Charlie's Angels.

Out Of Doors Fest este un festival construit pentru tineri și reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator. Scena generoasă a festivalului Out Of Doors a găzduit de-a lungul anilor cele mai renumite trupe atât din țară, cât și din străinătate. În cadrul ediției de anul acesta vor urca pe scenă trupe de alternative rock, electro jazz, funk sau hard rock.

Vezi mai multe știri și materiale despre Apollo 440

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE